zaterdag 1 april 2017

Open dagen op 31 maart en 1 april bij nanocleancarwash

Stadskanaal - 01-04-17
De wasstraat van Wedeka in Stadskanaal gaat zelfstandig verder met twee nieuwe eigenaren en een nieuwe naam: Nano Clean Carwash. Het pand en alle medewerkers -inclusief bedrijfsleider Freddy van der Veen- zijn overgenomen door ondernemers Dick Dijk en Wietze Hulshof. Zij hebben zelfs nog wat mensen aan het personeelsbestand toegevoegd, want naast de bestaande service van de wasstraat komt er iets nieuws bij: Nanocoating.

Nanocoating is een nieuwe extra mogelijkheid om uw auto, camper of bedrijfsvoertuig jarenlang onzichtbaar te beschermen tegen vocht en vuil. Op de open dagen van Nano Clean Carwash op 31 maart en 1 april zijn voorbeelden aanwezig van voertuigen die met Nanocoating zijn behandeld. Bedrijfsleider Freddy van der Veen en zijn 11 medewerkers geven dan graag uitleg over dit nieuwe fenomeen. De wasstraat is te vinden aan de Tinnegieter 50a in Stadskanaal, bij de Tinq-pomp.

Onzichtbaar
Nanocoating is een extra handeling na het wassen, drogen en poetsen. Met deze nieuwe techniek wordt een niet voor het menselijk oog zichtbare beschermlaag op moleculair niveau aangebracht (een nanometer is één miljardste deel van een meter). Het ultradunne coatingnet verbindt zich met het oppervlak en vormt een ondoordringbare barrière.

Roestwerend
Uw voertuig wordt met Nanocoating minder snel vuil, is gemakkelijk te reinigen, blijft er kleurecht en als nieuw uitzien, en heeft een langere levensduur, dankzij de roestwerende beschermlaag. De werkzame duur van de laag is 10 tot wel 15 jaar. Dick Dijk werkt met zijn andere bedrijf SVDB Nano Coatings al enkele jaren met deze nieuwe techniek, en past het landelijk toe op onder meer brandweerauto’s, kunstwerken en gebouwen.

Handmatig
Voor de klanten van Nano Clean Carwash is de Nanocoating een extra optie. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het zegt wel iets over de kwalitatief hoogwaardige werkwijze die het Stadskanaalster bedrijf voorstaat. Dat was en blijft ook zo met de normale cleaning-programma’s van de voormalige Wedeka-wasstraat. Het gemotiveerde en vakkundige personeel reinigt bijvoorbeeld zoveel mogelijk handmatig, om het beste resultaat te krijgen.

Beelden gemaakt door: Jacob Musch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten