maandag 17 april 2017

De winnaar van de 27e Klap tot Klaploop is Moses Yator

Stadskanaal - 17-04-17
De Keniaan Moses Yator is op 2e paasdag de winnaar geworden van de Klap tot Klaploop in de gemeente Stadskanaal. Met een tijd van 31 minuten en 19 seconden was hij ruim 3 seconden sneller dan de nummer 2 Joeri Wolf. Nummer 3 werd Jorrit Cleij met een eindtijd van 31:52.

Harold Woortman Nieuw-Buinen met een tijd van 19 minuten en 43 seconden. Harold liep de 2 Km vanaf de Buinerbrug naar de Finish aan de Hemenweg met zijn rolator. 
De 45-jarige inwoner van Nieuw-Buinen deed niet mee aan de onderdelen vijf kilometer of tien kilometer, maar nam maandagmiddag de incourante afstand van twee kilometer voor zijn rekening.
De organisatie van de Klap tot Klaploop heeft besloten om dit jaar het Fonds Gehandicaptensport financieel te ondersteunen. De helft van het ingezamelde geld mag worden besteed in de regio. Dat is deze keer het G voetbal van SJS in Stadskanaal. Als tegenprestatie deed een aantal voetballers met een beperking mee aan het loopevenement van Musselkanaal naar Stadskanaal.
Facebook Harold Woortman

Rabobank Klap tot Klaploop Wedstrijd 10 Kilometer. De wedstrijd ging over 10 km gaat langs een geheel verhard parcours. De start was om 13.55 uur aan de Parklaan in Musselkanaal en de finish was deze keer op Hemenweg in Stadskanaal, nabij de Rabobank. Tijdsregistratie ging met een chip. Bij de wedstrijd wordt de bruto tijd gemeten, dat betekent dat de tijd gaat lopen op het moment dat het startschot is gelost. De prijsuitreiking van de wedstrijd vond plaats bij de finish. De deelnemers van de wedstrijd over 10 km, werden vanaf 12.00 uur met bussen vanaf de Aziƫlaan, ter hoogte van de Wiekedreef naar de startplaats in Musselkanaal gebracht.
VIDEO

Beelden door: - Ronny - Regio-Events
Video

Voor alle foto's klik HIER


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten