zaterdag 30 augustus 2014

Mercurius kindermiddag Centrum Ter Apel

Ter Apel –
Zaterdag 30 augustus organiseerde Handelsvereniging Mercurius een middag voor de jeugd. Het evenement vond plaats op Het Molenplein in Ter Apel. Het begon om 13:00 uur en duurde tot 16:00 uur.
Enkele onderdelen van deze kindermiddag waren:
- Gratis loomen. Top1toys Ter Apel stelde gratis loommateriaal beschikbaar, zodat kinderen naar hartenlust konden loomen. Voor de mooiste creatie werd er een mooie prijs te beschikking gesteld. Uiteraard mochten de gemaakte creaties worden meegenomen naar huis.
- De brandweer was aanwezig en kinderen konden een brand blussen en op de foto door plaats te nemen op de bestuurdersstoel in de brandweerwagen.
- De politie was aanwezig met een politieauto (Ranchrover), waar de kinderen binnen in konden kijken, zitten en op de foto. Natuurlijk ging de sirene ook om de haverklap aan.
- De Marechaussee was met een motor, waar de kinderen ook mee op de foto konden.
- Muziekschool Zuid Groningen gaf met kinderen verschillende optredens weg o.a. een optreden van Streetdance.
Een uur voor  het einde van deze mooie middag brak er onverwachts nog een wolkbreuk los boven Ter Apel en het volle plein vol met kinderen en ouders. Na een kwartier werd het weer droog en kon men nog even door met genieten tot 16 uur. Een winkelketen uit het centrum had deze middag gratis ranja en chips voor de kinderen dat vanuit hun stand werd aangeboden.
VIDEO kort stukje

Foto's door: - Ronny - Regio-Events
.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten