dinsdag 27 augustus 2013

ReumActief organiseert informatieavond

Stadskanaal / Musselkanaal

ReumActief organiseert informatieavond groepsvoorlichting reuma/artrose in de handen

Musselkanaal Patiënten vereniging ReumActief houdt op 18 september a.s. een thema avond voor mensen met reuma/artrose in de handen in het Refaja Ziekenhuis te Stadskanaal.

Tijdens deze groepsvoorlichting komen Ingrid Saan, verpleegkundig specialist handenrevalidatie UMCG en Margreet Kole, ergotherapeute UMCG vertellen wat het betekent om artrose in de handen te hebben. Wat is het precies, welke behandelmethoden zijn er. Margreet Kole zal vertellen over het werk van een ergotherapeut en wat deze kan betekenen voor mensen met artrose in de handen. Tijdens deze avond is er een interactief gedeelte waarin mensen kennis kunnen maken met diverse hulpmiddelen en spalken/braces en is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk en is geheel gratis te bezoeken. Leden of niet-leden, patiënten maar ook mensen die met deze patiënten te maken hebben zijn van harte welkom.
Om een beeld te hebben van het aantal mensen dat ongeveer aanwezig zal zijn is het wenselijk dat u zich vooraf even aanmeldt. Dit kan bij Anita Sanders: 0599-416380 of via email: info@reumactief.info . We zien uw aanmelding graag voor 12 september a.s. bij ons binnen komen.

Deze avond vindt plaats in de Zwartsenbergzaal van het Refaja Ziekenhuis, Boerhaavestraat 1 te Stadskanaal. De avond begint om 19.30 uur en duurt uiterlijk tot 22.00 uur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten