vrijdag 5 april 2013

Volgersbijeenkomst bij Jeroen "Fox" Stadskanaal

Stadskanaal -
Voor een terugblik van eerdere volgers bijeenkomsten onder de twitter volgers van @janwillemvdkolk zie hier: 22 ijscos en 1 grote ijscoupe en Volgerbijeenkomst in GeertTeis
Dit is een greep uit de reeks georganiseerde bijeenkomsten die Jan Willem van de Kolk wethouder van de gemeente Stadskanaal elke keer na een vast gestelde "aantal" behaalde twitter volgers aanbied aan zijn trouwe volgers. Er word dan een rondleiding gegeven door personen van een bedrijf, organisatie enz. Jan Willem regelt dan een rondleiding om zijn volgers een kijkje achter de schermen te kunnen bieden.


Vrijdagmiddag was het Stapotheek Fox in Stadskanaal waar de gesloten deuren voor een groep volgers van JW vd Kolk werden geopend. Jeroen de eigenaar van FOX ontving ons met koffie en koek. Na ook een verwelkom woord door de wethouder was het de woord aan Jeroen. Nou wij hebben het geweten. Veel te vertellen over zijn begin van de overname van de discotheek. Te veel om hier te vertellen, er zijn zeer goede jaren geweest maar ook ups en downs zoals de brand aan de achterkant van het pand op 1 maart 2012. Maar laten wij positief blijven het is een goed lopende discotheek in de Kanaalstreek en het loopt uitstekend. Het is zelfs twee keer verbouwd en er volgt nog meer beloofde Jeroen. Deze rondleiding was van 16:00 tot 17:00 uur maar het werd 17:30 uur omdat er nog wat nagepraat werd onder het genot van nog een kop koffie.

Uit naam van de aanwezige volgers van Wethouder JW van de Kolk.
Jeroen Bedankt

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events
.
.
Video

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten