maandag 22 april 2013

Fietscrossclinics in Stadskanaal bij de Kwinne

Stadskanaal -
Een groep enthousiaste inwoners van Stadskanaal wil een fietscrossvereniging oprichten. Om de sport te promoten en om te ontdekken of er genoeg belangstelling is voor een vereniging, organiseert de groep samen met het sport- en beweegteam van de gemeente ‘Fietscrossclinics’. Deze vinden plaats op woensdag 24 april 2013.
Fietscrossclinics
Tijdens de fietscrossclinics stappen deelnemers zelf op de fiets en geven trainers van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) uitleg over fietscrossen. Ook zijn er ervaren fietscrossers uit Stadskanaal die over hun sport vertellen en natuurlijk een demonstratie geven.

Plaats en tijden
De clinics vinden plaats op het grasveld achter jongerencentrum De Kwinne in Stadskanaal. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar meedoen. Van 16.00 tot 18.00 uur kan iedereen van 12 jaar en ouder meedoen.

Meer weten?
De groep inwoners die de fietscrossvereniging op wil richten heeft hiervoor een Facebookpagina aangemaakt. Voor vragen kunt u terecht bij het Sport en Beweegteam van de gemeente, via e-mail sportenbeweegteamstadskanaal@gmail.com.  Of bel met combinatiefunctionaris Vincent Meijer, via tel. 06 1192 9558.

(Bron: Gemeente Stadskanaal)

(Archief foto Regio-Events)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten