woensdag 8 januari 2020

Knoalster van het jaar bekend gemaakt tijdens Nieuwjaarsreceptie Gemeente Stadskanaal

Knoalster van het jaar bekend gemaakt tijdens Nieuwjaarsreceptie Gemeente Stadskanaal

Stadskanaal - 07-01-20
Dinsdagavond werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Stadskanaal de Knoalster van het jaar bekend gemaakt. In Theater Geert Teis vond op deze avond de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Stadskanaal plaats. De avond werd gepresenteerd door Marcel Nieuwenweg.

Er was weer gezorgd voor een goedgevuld programma, met twee speciale gasten die de aanwezigen lachend het nieuwe jaar lieten beginnen. De gemeente blikte terug, keek vooruit en maakte de nieuwe ‘Knoalster van het jaar’ bekend. Deze verkiezing werd georganiseerd door de redacteur van de Kanaalstreek, samen met de gemeente Stadskanaal.

De eer viel te beurt aan Marjan ten Seldam uit Alteveer. Zij runt in Stadskanaal het restaurant: Lekker Anderz, waar mensen met een beperking werken. Burgemeester Froukje de Jonge reikte haar de hoofdprijs, aangeboden door juwelier Luitjens, en een certificaat uit.

Marjan was een van de vijf genomineerden voor de verkiezing Knoalster van het jaar. De overige vier waren: Erik Roelfsema, Nico Wiersema, Gert Grimmius en Christiaan Sterenborg. Zij waren gekozen uit 22 kandidaten. De stemmen werden uitgebracht door een publieksjury en een vakjury.
(Tekst WWA)
VIDEO
Beelden door: - Ronny -
Video


Geen opmerkingen:

Een reactie posten