dinsdag 17 januari 2017

Mooie prestaties atleten ChíTA bij Indoor Stadskanaal

Stadskanaal, Ter Apel –  (16-01-17)
Afgelopen zondag hebben de atleten van ChíTA voor het eerst meegedaan aan de Indoor Stadskanaal, een mooie regionale atletiekwedstrijd in het Noorden, georganiseerd door atletiekvereniging Jahn II uit deze plaats. Met in totaal meer dan 250 deelnemers, hebben maar liefst 8 atleten van ChíTA hier mooie prestaties neergezet. In de ochtend gingen de Pupillen van start, en niet zonder resultaat: Brian Kuper eindigde zowel in de Meerkamp als in de 600 meter in de categorie Pupillen C op de tweede plaats en nam zo de zilveren medaille mee naar huis. Ook zijn clubgenoten hebben uitermate goed gepresteerd: Hester Bruins eindigde in de top 10 en Jasper Drenth en Jesse Pors eindigde zelfs bij de beste 5 van eerdergenoemde categorie.
In de middag waren de Junioren aan de beurt. Bij de B en C categorie deden Janiek Fennema, Geert van Heeringen en Alexander Rep mee en ook zij hebben goede prestaties neergezet. Janiek ging helaas niet met een medaille naar huis, maar verbeterde wel haar wedstrijdrecord bij hoogspringen en sprong 1.30 en eindigde in de top 5 bij de Meerkamp Sprint, een geweldige prestatie. In de Meerkamp Sprint pakte Geert zilver en ook Alexander won zilver bij Kogel en de Meerkamp Sprint.
ChíTA traint op de atletiekbaan van Sportpark ’t Heem in Ter Apel. Jong en oud(er) kunnen hier op dinsdag terecht van 17.00 – 18.00 uur (Pupillen) en van 18.00 – 19.00 uur (Junioren).

Voor actuele informatie over de trainingen is het aan te raden de Facebook pagina te
checken. Geen Facebook? Voor vragen kan men terecht bij de secretaris: info@chita.nu.
Bent u zelf niet zo sportief, maar wel begaan met de atletieksport en/of het verenigingsleven? Iedereen en alle hulp is welkom bij deze club, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!
(Tekst via WWA en ingezonden door Heidi van Heeringen)

VIDEO
Beelden door: - Ronny -
Voor alle foto's klik HIER
Video
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten