dinsdag 3 maart 2015

Flyeren werken zonder loon, woensdag 4 maart om 9:45 uur

Stadskanaal -
*** Woendagmorgen 4 maart 09:45 uur ***

FNV Lokaal Zuid Oost Groningen gaan morgenvroeg (woensdag) flyeren inzake het onderzoek werken zonder loon (FNV) bij het TDC (Wedeka tegenover het voormalige Philips). Ieder die wilt komen dient dan om 09:45uur aanwezig te zijn. Er is een banenmarkt, met daarbij aanwezig een aantal uitzendbureaus. Hans Bolman (bestuurder), Ineke Meijer(bestuurder), Klaas Bakker, Grietje Westerhof-Flap, Jan de Jonge, Bennie Bredek en Jurrie Siepel hebben aangegeven in ieder geval  aanwezig te zijn. Eén cliënt heeft ook aangegeven  mogelijk aanwezig te zijn. Dat aat niet weg dat de mensen die zich niet hebben opgegeven, natuurlijk wel welkom zijn. Het is goed ons gezicht te laten zien.

Er worden hesjes, buttons, en flyers meegenomen deze ochtend. (Namens het bestuur lijkt het beter de borden thuis te laten, om vooral niet te provoceren)
We mogen overigens niet binnen gaan flyeren, er is tevens gevraagd om een tafel te beschikking te stellen, maar aan dat verzoek kunnen/willen ze niet  voldoen. (dit is een banenmarkt, en er is geen plaats voor maatschappelijke organisaties).
Wel heeft mevr. Van Huizen (TDC) aangegeven dat we in overleg met Arne Beukema een aantal flyers mogen neerleggen bij de receptie.

Het bestuur hoopt dat we in grote getale aanwezig kunnen zijn, om mensen te motiveren vooral aan hun onderzoek mee te doen, en te proberen te realiseren dat het beleid ten goede wordt bijgesteld.
https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://tinyurl.com/oat22c7


 

1 opmerking: