donderdag 15 mei 2014

Experimententour Jouw Energie van Morgen aanwezig in Stadskanaal + video

Stadskanaal -
Donderdag 15 en vrijdag 16 mei staan er drie grote Experimenten Trucks op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis in Stadskanaal. Vandaag wat beelden daarvan.

Datum Mei 2014
Do. 15 BOTS, Stadskanaal
Vr.  16 BOTS, Stadskanaal

Voor meer info, lees verder:
Theo Jurriens van Rijksuniversiteit Groningen
Over jouw toekomst… en die van jouw energie
Wat is jouw energie in 2030? Hoe verwarm jij je huis in 2040? Rijden er nog auto’s in 2050? Het antwoord op deze vragen is helemaal niet vanzelfsprekend! De toekomstige energievoorziening is een belangrijke uitdaging voor jullie! De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen en GasTerra dagen jongeren van nu uit om mee te werken aan bruikbare oplossingen voor deze uitdaging. Dit gebeurt in en rond de Jouw Energie van Morgen truck. Een rondreizend laboratorium. Een inspirerende collegeruimte. Waarmee we langs de VWO-scholen in Nederland trekken om met jou de toekomst te verkennen. We kijken naar de problemen die daarvoor moeten worden opgelost. En naar mogelijkheden voor jou om mee te werken aan die oplossingen, bijvoorbeeld door straks te kiezen voor een boeiende studie bij de Faculteit.
(Bron en meer informatie over de en in de Truck)

Bekijk ons lesmateriaal (PDF downloads)
In de Jouw Energie van Morgen truck worden allerlei onderwerpen behandeld en uitgewerkt. Daarvoor maken we boeiend lesmateriaal. Blader maar eens door deze boekjes.
VIDEO
Voor alle foto's via iPhone en Ipad klik HIER
.

.
Video

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten