vrijdag 21 december 2012

Ramon haalt 2000 euro donatie op Stadskanaal

Stadskanaal -
DJ Ramon (van BNN voor 3FM) was vrijdagmiddag 21 december met zijn crew om 14:00 uur bij PuurIDee aan de Loodzetter 7 om het evenement 'Zeg boe tegen babysterfte' bij te wonen én de tussenstand door te nemen. Alle beetjes helpen. Bovendien stond er een heerlijk glas glühwein kerstkransjes en chocolaatjes voor iedereen klaar om alvast te proosten op een fantastisch 2013! Voor de kinderen was er ook drinken en wat lekkers aanwezig.

Wat houdt de actie in?
3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby's die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. PuurIDee wil Serious Request steunen, maar kan dit niet zonder jou! Jij kon je laten fotograferen door Ruiter Fotografie en een vrije gift geven voor Serious Request!
Met dank aan Ruiter Fotografie
Vrijdagmiddag 21 december was iedereen (man, vrouw, collega, vriend, maar vooral ook alle kinderen) tussen 13.00 en 17.00 uur welkom om geheel in kerstsfeer met onze befaamde roze koe op de foto te gaan. Iedereen kon voor de foto vrijwillig een bedrag doneren dat natuurlijk geheel ten goede komt aan Serious Request. De foto's zullen op de website in hoge resolutie ter beschikking worden gesteld

(Bron tekst: Puuridee)

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events 
.
.
Video

.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten