vrijdag 29 april 2011

Spectaculair filmpje van 2 para`s die springen uit ballon!

Stadskanaal 29 April 2011 -
In samenwerking met Jens Doorschodt van "Skydive Blauwestad" hebben we 20 maart jongsleden 2 para`s uit onze ballon laten springen met een prachtige filmopname!

Op een prachtige zonovergoten dag met weinig wind zijn we opgestegen vanuit Stadskanaal. De ballon is gestegen tot een hoogte van 10.000 voet (3 Km) om vervolgens de para`s tegelijkertijd te laten springen. Na een stuk vrije val zijn de para`s uiteindelijk geland op vliegveld Vledderveen! Dit was uiteraard ook voor de aanwezige passagiers een bijzondere ervaring. Hierna is de ballon weer gezakt en vervolgens nog een stuk doorgevaren. De landing vond uiteindelijk plaats bij Vlagtwedde. Hier is gezamenlijk nog even geproost op deze geslaagde actie.

Zowel wij als "Skydive Blauwestad" vonden de actie zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Bij geschikt ballonweer zal er Zaterdag 14 mei vanuit Stadskanaal wederom een "para-actie" plaatsvinden met 6 parachutisten die uit 2 ballonnen springen! (verzamelen om 19.00 uur) plaats nog niet bekend. Mocht u meewillen als passagier dan is dit nog mogelijk er zijn nog 2e plaatsen vrij voor deze prachtige ervaring! Zie onderstaand filmpje gemaakt door Jens om hiervan een indruk te krijgen.

(Bron: Westerwoldeballooning)

Archief video van 21-03-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten