zaterdag 16 april 2011

Pure circuskunst & cultuur Circus Sydney Mannegelaan

Stadskanaal 16 April 2011 -
Traditierijk volksvermaak aan de Manegelaan...

Zijn we niet allemaal kinderen van alle leeftijden? Want wie kent nu niet de geur van zaagsel en dieren, de verwondering en verbeelding bij de komst van het reizende circusdorp en de betovering en ontroering tijdens de voorstelling. De spanning, sensatie, dynamiek en romantiek is met niets te vergelijken. Stap dus uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar het circus! Onder het tentzeil is het aangenaam warm, alles is sfeervol aangekleed en buiten, rondom de grote chapiteau, zorgen de honderden lampjes voor een feestelijke uitstraling…Pure circuskunst & cultuur in Stadskanaal aan de Manegelaan!

Alexander Scholl presenteert met trots, voor het eerst in Nederland op tournee, zijn wereldberoemde Circus Sydney Een grandioze en boeiende circusshow met prachtige paarden, kamelen, lama’s vertederende mini pony’s, een struisvogel en het “paradepaardje” van dit Australian Super Circus; baby kangoeroes! Natuurlijk wordt het programma aangevuld met geweldige acrobaten en jongleurs uit binnen- en buitenland en zorgen doldwaze clowns voor een lach op ieders gezicht. Bovendien wordt de gehele show begeleidt door een live orkest en zorgt het showballet voor en aaneenschakeling van verschillende acts en optredens.

De 2½ uur durende show (incl. pauze) wordt gepresenteerd in onze grote 4-mast chapiteau met maar liefst 700 zitplaatsen. Uiteraard is het tentencomplex aangenaam verwarmd tijdens de show en is de restauratiewagen geopend met een uitgebreid assortiment aan warme en gekoelde dranken dan wel zoete of hartige versnaperingen welke als smaakvolle proviand dienen voor tijdens de voorstelling en in de pauze…

Voorstellingen:
De grote circusshow zal in de periode van woensdag 20 april t/m maandag 25 april aanstaande dagelijks op onderstaande tijden plaatsvinden: iedere avond, behalve op paasmaandag, om 19.00 uur. Vrijdag 22 april om 16.15 uur, zaterdag en zondag, 23 en 24 april, om 15.00 uur en de allerlaatste voorstelling wordt gegeven op tweede paasdag om 14.00 uur

Toegangsprijzen:
Bij vele winkeliers in het winkelcentrum van Stadskanaal liggen gratis te verkrijgen speciale familie-reductiekaarten. Tegen inlevering van deze bon is de toegangsprijs voor kinderen vanaf 10 euro en voor volwassenen vanaf 13 euro per persoon. De entree voor de avondvoorstelling bedraagt 10 euro per persoon en op woensdag 20 april, de premiere-avond is de toegangsprijs 7 euro per persoon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten