dinsdag 14 oktober 2008

Halloween 'Frightnight Gillend naar huis'.

Halloween is weer begonnen.
*UPDATE*

18-10-2008 / Walibi World sluit de poorten wegens drukte !!!!
BIDDINGHUIZEN -
Attractiepark Walibi World heeft zaterdag voor het eerst in zijn bestaan de poorten gesloten omdat het park vol is. Walibi World had het dubbele aantal bezoekers in vergelijking met een reguliere openingsdag, aldus een woordvoerster.
De reden voor de enorme toeloop zijn de populaire Halloween Fright Nights. Die zijn in het park te beleven op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond tijdens de herfstvakantie. Het attractiepark adviseert bezoekers die van plan waren zaterdag nog richting Walibi World te gaan, op een andere dag in de herfstvakantie te komen.


Vrijdagavond werd in Walibi World in Biddinghuizen de premièreparty van de Halloween Fright-Nights gehouden. Dansschoenen en een hippe outfit waren niet verreist, maar stalen zenuwen en een sterke maag een must! Toch werd menig bezoeker gillend het park uitgejaagd. Drie maanden lang is er achter de schermen gewerkt aan de aankleding van het park, de bouw van de Haunted Houses en het opleiden van ruim 250 acteurs die een karakter uit een horrorfilm te spelen. Het is het negende jaar dat het evenement in Walibi gehouden wordt en iedere frightnight worden zo'n 15.000 bezoekers verwacht. De Halloween Fright Nights vinden op vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot en met 26 oktober plaats.

Halloween film : klein beeld
Halloween film : volledig scherm



Geen opmerkingen:

Een reactie posten