maandag 7 november 2016

Uitreiking gemeentelijke mantelzorgwaardering 2016

Stadskanaal -
Veel mantelzorg(st)ers krijgen ook dit jaar een "Blijk van waardering" van € 100,- in waarde van een set waardebonnen te besteden bij de aangesloten winkels naar keuze. Maandagmiddag 7 november werd tussen 14 en 17 uur een inloop en afhaal middag georganiseerd in het Geert Teis Theater in Stadskanaal. Gelijktijdig met het thema 'In Gesprek Met' in het kader van de Landelijke Dag van de mantelzorg. Wethouder Francis Boen sprak de waardering voor mantelzogers uit namens het gemeentebestuur. De aanwezigen werden verwelkomd met een kop koffie/thee en een koek. De keuze kon men zelf maken hoe men hun 'Blijk van Waardering' in ontvangst wilde nemen en of men wilde deelnemen (of deels) met het programma "In Gesprek Met'. Ook was er de mogelijkheid om de enveloppe thuis toegestuurd te krijgen.
Donderdagavond 10 november van 19 tot 22 uur is Musselkanaal aan de beurt, locatie is in MFA Lint (voormalige Heggerank).
VIDEO
Beelden door: - Ronny -
Video

Het programma van Stadskanaal was:

1 opmerking:

  1. Wat een goed initiatief en een mooie blijk van waardering! Ben benieuwd naar de workshop mantelzorg en ontspanning. Via vrienden die ook mantelzorg verrichten voor hun ouders weet ik dat het belangrijk is om de ouderen ook nog te laten bewegen. Hierdoor wordt hun fysieke gesteldheid aanzienlijk verbeterd.

    BeantwoordenVerwijderen