zaterdag 24 oktober 2015

The Continental Roadshow met zes bands op podium VanSlag 25 oktober.

BORGER –
Cultuurpodium VanSlag in Borger staat op zondagmiddag 25 oktober in het teken van Americana en Country. De Continental Road Show, met zes live-acts uit Noord-Amerika en Nederland, doet dan tussen 14.00 en 19.00 uur de sfeervolle podiumkerk in het hart van Borger aan. Optredende artiesten zijn Amanda Pearcy, The Small Glories, Betty Soo, Point Quiet, The Sideshow Tragedy en Wild Ponies.

De Texaanse Amanda Pearcy staat met haar prachtige stem, per definitie garant voor doorleefde Americana. Ze draait haar hand niet om voor zowel folk, blues, country, gospel of Tex-Mex. Deze toer wordt ze begeleidt door meestergitarist Cole Hanson.
Betty Soo uit de USA staat bekend om haar tegelijk ontroerende en charmant onderhoudende optredens. Haar laatste (solo) album ‘When We’re Gone’ is weer een meesterwerk, pure americana en zeer afwisselend met pop. Ze neemt drummer David Terry mee. The Small Glories (CAN) zijn al jaren actief in de muziek. Snarenwonder en klasse performer Cara Luft en gentleman to rock JD Edwards vormen een hoog creatief en muzikaal partnership. Strakke harmonieën, authensiteit en intuïtie zijn kenmerkend voor hun inspirerende optredens.
Point Quiet (NL) is Country Noir en komt toch echt uit Nederland. De band verhaalt over verlies, hoop en vertrouwen en kleuren dit in met hun rijke arsenaal aan instrumenten.
The Sideshow Tragedy (USA) is een ongelooflijk rockend roots/blues duo uit Austin Texas met als bezetting Nathan Singleton (gitaar en zang) en drummer Jeremy Harrell. De muziek is een mengeling van blues, garage, rock en een beetje punk.
Wild Ponies (USA) stonden reeds twee keer eerder in VanSlag. Denk aan Johnny Cash & June Carter, the Believers en the Mastersons. Doug en Telisha Wiliams zijn vooral zichzelf en staan garant voor een avontuurlijk muzikaal feest!

Meer info is te vinden op www.vanslag.eu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten