dinsdag 9 juni 2015

Beneluxmarkt - A4daagse en Go Sport Special

Stadskanaal -
Donderdag 11 juni vindt in de Beneluxlaan de jaarlijkse Beneluxmarkt plaats. (Voorheen de Buinersluismarkt) De markt zal gehouden worden van 14.00-tot 21.00 uur. Van 18.00-tot 21.00 uur wordt de markt opgeluisterd door live muziek van het bekende duo, Bert &Bert. en krijgt zo een extra gezellig karakter!! De muziek is te vinden op het pleintje tegenover Lunchroom Mokka`s of naast het terras van de Lunchroom.

Avond4 daagse in Stadskanaal
De jaarlijkse 4 daagse zal gehouden worden van dinsdag 16-t/m vrijdag 19 juni a.s. Uiteraard gaat de Stichting Activiteiten Stadskanaal er vanuit dat vele kinderen en volwassenen weer zullen deelnemen aan dit sportief evenement. Zo zijn er weer diverse routes gemaakt die leiden langs leuke plekjes in Stadskanaal, Musselkanaal, Nieuw-Buinen en omgeving.
De laatste avond lopen alle scholen, verenigingen en groepen bij elkaar in één groep. Dus als er een school is die zowel de 5, als de 10 km loopt zal dit op de laatste avond, samengevoegd worden tot één grote groep, waarbij het startnummer van de 5 km geldt als het startnummer van de laatste avond. Er vindt de laatste avond géén rustpauze plaats.

Vrijdag 19 juni. Go Sport Special.
Van 10.00-tot 15.15 uur, worden in het centrum van Stadskanaal sportactiviteiten georganiseerd, voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen en de lagere groepen van het voortgezet onderwijs.
Dit jaar is het een speciale editie in het kader van het 250-jarig bestaan van het Stadskanaal en het 400-jarig bestaan van de Semslinie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten