zaterdag 26 juli 2014

Opnieuw Graancirkels naast de vloeivelden in Stadskanaal

Stadskanaal -
Archief info 28 juli 2013:
"Wie wel eens naar Discovery kijkt, weet hoe graancirkels gemaakt worden. De makers lachen zich suf om alle rare uitleggingen." En een scepticus noteert: "Een mens is in staat naar de maan te gaan; dan is hij zeker in staat een paar rondjes in het graan te zetten. Er werd laatst door een quasi-geleerde gezegd dat de graancirkels werden afgemaakt terwijl hij aan het werk was, maar hij had uiteraard geen videocamera mee..." Deze opmerking slaat op de zogenaamde 'Schorpioen' in Stadskanaal, waar op 7 augustus 2001 spontaan een negende staartcirkel ontstond - aldus Robert Boerman, Eltjo Haselhoff en Jan-Willem Bobbink.

Link naar de foto in 2001 van Hans Hesselink: De Schorpioen in Stadskanaal met acht staartcirkels (2001)

26 juli 2014
Wederom in Stadskanaal is er in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juli 2014 een partij graancirkels (ontstaan) op onverklaarbare wijze in het graanveld opgedoken. En weer op dezelfde locatie als eerder op een stuk landbouw grond aan de Onstwedderweg naast de Achterstekamp flat.
Wie meer weet hoe dit nu weer geflikt is mag het zeggen. Het is zeker een bijzonder gezicht zo vanuit de 10e verdieping van deze flat.  (Zie voor beelden van 28 Juli 2013 HIER)

VIDEO Het Grote Mysterie - Graancirkels Stadskanaal 28-07-2014 (Rtvs)

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events
Ik ben (kan) niet het veld ingegaan voor beelden
.
.
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten