zondag 23 februari 2014

Egbert Tingen met Spar "Moet blijven" + video

Nieuw Buinen -
Enkele reacties van buurtbewoners:
Deborah Hiraki 21 februari 2014 at 20:00   
Fam Tingen moet blijven. Fam Tingen doet zoveel voor de dorpelingen. Denk bijvoorbeeld aan het fruitproject op onze school, ook voor het voorleesontbijt in bieb heeft hij voorzien van een natje en een droogje. Ook heeft hij een gezellig kerstmarktje georganiseerd en doneren zij ook de voedselbank. Wij zouden t erg jammer vinden als hij echt vertrekt!!!

Karin 21 februari 2014 at 21:36   
Zondag 23 januari om 16.00 uur is er bij de spar een bijeenkomst om te proberen om de familie Tingen op de spar te houden. Kom allemaal om jullie steun te betuigen!

kirchhoff 21 februari 2014 at 22:07   
Spar moet blijven de familie tingen doet het zo goed

Nieuw Buinen –
Supermarktondernemer Egbert Tingen is nog geen jaar na de start alweer gestopt met de Spar in Nieuw-Buinen. Hij kan de hoge aflossingskosten van de investering niet meer opbrengen en de Spar-organisatie wilde hem naar eigen zeggen niet tegemoet komen. Daarop besloot hij gisteren de stekker er uit te trekken. Dit tot verdriet van veel klanten, waarvan sommige gisteren huilend in de winkel stonden. Tingen heeft in het afgelopen jaar een goede naam opgebouwd in Nieuw-Buinen, veel gedaan voor en in het dorp en de winkel een flinke boost gegeven. Hij moest bij de start in mei 2013 echter wel flink investeren, onder meer in een kapotte CV-ketel. Daarin zou de Spar hem tegemoet komen, maar dat blijkt nu niet het geval, aldus Tingen. De ondernemer beraadt zich nog op wat hij verder gaat doen, eerst moet hij het zelf allemaal even verwerken: ‘Het is voor mij een persoonlijk drama, ik heb er slapeloze nachten van.’ De winkel aan de Parklaan is nog wel open, een Spar-franchiser uit Warffum neemt de honneurs tijdelijk waar. Tingen was eerder actief als bedrijfsleider bij supermarkt Schippers in Odoorn en runde een succesvolle Coop in Overijssel. Omdat hij dichter bij zijn woonplaats Odoorn wilde werken, besloot hij vorig jaar de Spar in Nieuw-Buinen op franchise-basis te gaan runnen. Vol goede moed, getuige de aankondiging in de dorpskrant van Nieuw-Buinen van juni vorig jaar:

 
 


Hallo inwoners van Nieuw-Buinen,
Wij zijn Egbert & Greet Tingen en wij runnen sinds 20 mei jongstleden uw Spar buurtsupermarkt aan de Parklaan 10. Vanaf dag 1 hebben wij meteen de hoge prijzen aangepast en verlaagd naar de Spar normen. Wij willen u dan ook graag verwelkomen in uw oude vertrouwde buurtsuper aan de Parklaan, om eens rustig rond te kijken, en op uw gemak gezellig uw boodschappen te doen. Wij willen af van het dure imago, ons credo is: prettig winkelen, goede kwaliteit, fatsoenlijke prijzen!

(Tekst en publicatie bron o.a.: RTVStadskanaal)

VIDEO

Voor MEER foto's klik HIER


Foto's door: - Ronny - Regio-Events  + video en meer bij RTVStadskanaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten