woensdag 18 september 2013

C1000 maakt overstap naar succesvolle Jumbo formule

JUMBO FROUKJE SLOOT IN STADSKANAAL OPENT OP WOENSDAG 
13 NOVEMBER
  C1000 maakt overstap naar succesvolle Jumbo formule

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Beneluxlaan 6 in Stadskanaal. Het is daarmee de tweede Jumbo winkel in Stadskanaal. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 26 oktober haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 13 november zijn inwoners van Stadskanaal en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Ondernemer Froukje Sloot en haar team zijn klaar voor de overstap naar Jumbo: Dit is een positieve stap voor ons team en voor onze klanten. Ik kijk er erg naar uit om hen straks kennis te laten maken met de nieuwe winkel. Vooral het versplein met een ruime keuze aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen is echt het paradepaardje.

De nieuwe Jumbo aan de Beneluxlaan wordt uitgebreid met 300 vierkante meter en biedt straks ruim 1.800 vierkante meter winkelplezier. De winkel beschikt onder andere over een slijterij en een postagentschap. Een aantal bekende C1000 elementen zijn terug te vinden in de supermarkt, zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit eigen slagerij. Inwoners van Stadskanaal kunnen in de nieuwe winkel voor het eerst gebruiken maken van het unieke zelfscan systeem van Jumbo.

Klant centraal
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie is trots op de nieuwe winkel: We kijken er naar uit om nog meer inwoners van Stadskanaal en omgeving kennis te laten maken met onze unieke Jumbo formule. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland.

7 Zekerheden
Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze beloftes te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training

Bekende gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl

Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel ruim 350 winkels. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

(Bron: Persbericht Jumbo)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten