vrijdag 25 november 2011

Imca Marina opent 24 uurs actie (Deel 1)


Stadskanaal 25 Nov 2011 -
Toen wij (Onyx Body & Nail) van Margaretha hoorden, dat er een stichting werd opgericht naar aanleiding van het overlijden van Julian, om geld in te zamelen voor onderzoek naar behandeling van hersentumoren bij kinderen, hebben wij besloten een grote actie te organiseren om geld in te zamelen voor Julians Stichting............... Lees meer over deze actie op Julians Stichting acties

Vrijdagmiddag om twaalf uur heeft Imca Marina de 24 uurs actie geopend na een mooie toespraak in het bij zijn van de ouders van de overleden 11 jarige Julian. 24 uur lang worden er nagelbehandelingen gegeven in deze nagelstudio waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan Julians Stichting. Deze actie word zaterdag 26 nov om twaalf uur beƫindigd waarbij de totale opbrengst bekend gemaakt zal worden. Tussen 10 en 12 uur maken Bert & Bert het nog wat gezelliger met hun wel bekende muziek. Buiten staat een verwarmde partytent, maar men kan ook nog even een kijkje nemen in de nagelstudio zelf of zich nog even op een stoel nestelen voor deze stichting om hun nagels een behandeling te geven.

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events
.

.
.

.

1 opmerking:

  1. Nu hopen dat deze actie, vele ondernemers harten opent en overgaan tot eventuele donaties of acties om de julians stichting een warm hart toe te dragen.

    BeantwoordenVerwijderen