vrijdag 14 oktober 2011

Dancing aan t Knoal

Musselkanaal 12 Okt 2011 –
Woensdagavond organiseerde Dansschool Poelman in de feesttent op het spoordok in Musselkanaal de vijfde en tevens laatste Dancing aan t Knoal. Aan dit dansspektakel deden acht bekende Musselkanaalsters met hun danspartner mee. De deelnemer van dit jaren waren: Maria Wasser met haar danspartner Richard Hofma, Els Kloen met haar danspartner Jeroen Meijer, Marcel Smits met zijn danspartner Alja Pot, Henk Bolk met zijn danspartner Silvia Poelman, Marleen Dohle met haar danspartner Ronald Cuperus, Jeffrey Sanders met zijn danspartner Lianne Eikens, Ina Zwiers met haar danspartner Lambertus Overberg en Bert Elling met zijn danspartner Karin Buseman.

In de jury van dit jaar zaten de tweevoudige winnaar van Dancing with the stars "Marcus van Teijlingen" als juryvoorzitter. Maar ook Noami Kolijn, winnaar van vorig jaar Peter Hemmen en de wethouder van de gemeente Stadskanaal Erik Bieze hadden plaats genomen aan de jurytafel.
Na de acht voorrondes en de halve finale ging de eind finale tussen Marleen Dohle met haar danspartner Ronald Cuperus en Bert Elling met zijn danspartner Karin Buseman. Na een zinderende finale, ging de jury in beraad en uiteindelijk werd Bert en Karin uitgeroepen als de winnaars van Dancing aan t Knoal 2011.

VIDEO

Foto's en video gemaakt door: Hendrik Buseman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten