zondag 19 juni 2011

Vijfde Streetparade en taptoe in Musselkanaal (video update)

Musselkanaal 18 Juni 2011 – (video update)
Zaterdag werd in Musselkanaal voor de vijfde keer de muziek Streetparade en taptoe georganiseerd. Zes marcherende muziekkorpsen deden mee aan de optredens, dit waren Amicitia uit Musselkanaal, Showband Mercurius uit Assen, Spielmannszug Lilienthal/ Falkenberg, Showband Irene uit Ede, Dindua uit Oldekerk en Concord Pipeband uit Hengelo. Het was de bedoeling dat de taptoe op het Willem Diemerplein zou worden gehouden maar vanwege het weer is de organisatie uitgeweken naar sprothal De Veenhorst in Musselkanaal. Voor het eerst was er dit jaar een ochtendprogramma met optredens van Dweilorkest Dinges, pomponteam Explosion van muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda, Christelijke Muziekvereniging De Harmonie uit Tweede Exloërmond en de Tiroler Blaaskapel uit Musselkanaal.

Mededeling, Video's 2, 3 en 4 werken nog niet zoals het moet. (er komt alleen reclame in beeld). Vermoedelijk een fout bij Zideo. Hopen op gauw herstel bij hun op de server. Probeer later nogmaals de video's

VIDEO 1 - Voorstellen aan publiek
VIDEO 2 - Taptoe 2011 in Sporthal deel 1
VIDEO 3 - Taptoe 2011 in Sporthal deel 2
VIDEO 4 - Taptoe 2011 in Sporthal deel 3 (Slot)

Foto's en video's gemaakt door: - Ronny - Regio-Events

Excuus voor deze 1 malige mededeling:
Op deze Streetparade / Taptoe foto's en video's berusten op dit moment na publicatie op mijn Blog's / Zideo de auteursrechten! Niets van deze foto's of video's mogen dan niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt, verdubbeld of verspreid worden.
-----------------------------------------------------



Geen opmerkingen:

Een reactie posten