zaterdag 8 januari 2011

Nieuwjaarsloop Univé Loopcircuit 2011(up-date)

Stadskanaal 8 Jan 2010 -
Met de 38ste Nieuwjaarsloop in Stadskanaal ging zaterdag 8 januari het Univé Loopcircuit 2011 van start. De Nieuwjaarsloop ging over precies – in 2008 opgemeten met de Jones Counter van de Atletiekunie - tien kilometer, twee ronden van vijf kilometer. De start en finish van de Nieuwjaarsloop waren op de atletiekbaan in Stadskanaal. Het parkoers was geheel verhard en voerde de deelnemers onder ander langs de Atlantislaan, Borgenweg, Dr. Kinglaan en de Maarsbroek. De organisatie was, evenals voorgaande jaren, in handen van Runners Stadskanaal en de Stichting Loopcircuit Oost Groningen. De presentatie was in handen van Harm Noor.

Uitslag: (tekst: Rtvnoord)
Hardloopster Marleen Stiekema uit Groningen heeft zaterdagmiddag in Stadskanaal de Nieuwjaarsloop over 10 kilometer op haar naam geschreven.
Stiekema realiseerde een tijd van 37.38 minuten. De jeugdige Assense Anouk Everts werd tweede op 1 minuut en 15 seconden. Diana ten Cate uit Stadskanaal werd vierde. Bij de mannen werd Jan Stuursma uit Sappemeer derde. Hij had ruim twee minuten langer nodig dan winnaar Wouter Ploeger uit Assen. Ploeger liep een tijd van 32.20 minuten. Wim Opten uit Zuidlaren werd derde.

De wedstrijd trok 225 deelnemers en was de eerste van veertien in het Univé Loopcircuit 2011.

!!!!! Vorig jaar waren de weersomstandigheden een stuk anders, Zie Fotoalbum van 2010
Fotograaf: Ibo Nobbe


Alle foto's in het Fotoalbum - Ronny -
Meer foto's van 2011, Fotograaf: Jan Schenkel

Foto's gemaakt door: - Ronny - Regio-Events

Foto Slide
(Kijk in het Fotoalbum voor groter)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten