zaterdag 8 mei 2010

Boomkroonpad Carving Cup 2010 (foto's + video)

Drouwen 8 Mei 2010 -
Met de beste kettingzagen worden uit boomstammen de mooiste beelden en figuren gezaagd. Van kabouterstoel tot uil. Wilt u wat extra’s? Neem een hele grote boomstam en er komt een beer te voorschijn. De techniek en beheersing van de kettingzaag is een schitterend schouwspel, je ziet het hout langzaam veranderen in de mooiste dieren of figuren. Er wordt gewerkt met motorkettingzagen en dat trekt veel publiek aan.

Zaterdag 8 mei en Zondag 9 mei wordt voor de derde maal gestreden om de Boomkroonpad Carving Cup 2010. Motorzaagkunsternaars uit Nederland en Belgie maken onderling uit wie er het handigst is met de zaag en wie in twee dagen tijd het mooiste kunstwerk zaagt.
Vandaag zaterdag 8 mei was de eerste dag, en de belangstelling voor deze wedstrijd was nu al groot. Kunstwerken in afbeeldingen van dieren in klein en zeer groot werden voor de mannen als warme broodjes gebakken, zo makkelijk gingen de mannen de boomstammen te lijf met hun motorzagen, Een paar keer op deze dag werd er een wedstrijd gedaan om in een half uur het mooiste kunstwerk te zagen, er werd per drie man gestreden en de winnaars strijden zondag 9 mei mee in de finale. Dus kom ook even op Zondag 9 mei van 11 tot 15 uur een kijkje nemen bij dit mooie schouwspel. Ook op de Zondag zijn de kunstwerken te koop die er gemaakt zijn.
En de toegang is gratis, aan de Steenhopenweg 4 in Drouwen.
Timberteam

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events

VIDEO


Klik op de foto's voor groter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten