maandag 14 december 2009

Arjen Boltjes en Stichting Opkikker maken grote wens waar

Veendam/Stadskanaal -
De zanger Arjen Boltjes uit Stadskanaal heeft de grote wens van de familie Drenth uit Veendam uit laten komen. Het gezin dat de hele dag van een Opkikkerdag genoot werd stiekem naar de Mastersound Studio in Eelde gebracht waar de dochter van het gezin; Rowan (18) een geluidsopname ging maken voor een eigen cd. Toen het gezin aankwam was voor hen nog niet duidelijk wat er ging gebeuren, maar toen zij de geluidsstudio binnen kwamen ging er een lichtje branden. Ze wilden wel eens horen hoe Rowan op een cd zou klinken en daar wilde Arjen Boltjes graag zijn medewerking aan verlenen. Na wat heen en weer gebeld te hebben met Lucas en Gea van L&G producties werd voor de studio in Eelde gekozen, en dat was een schot in de roos. Een complete studio die helemaal stil werd van zoveel zangkwaliteiten die Rowan bleek te hebben. Zij bracht daar het nummer Miracle van Ilse de Lange zo mooi weer dat de mensen in de studio danig onder de indruk waren en dus deze wens helemaal op zijn plaats kwam. Deze wens was onderdeel van de overvolle dag die de familie Drenth kregen aangeboden namens de Stichting Opkikker.

In de morgen was het gezin opgehaald met een grote bus van Sijpkes Reizen en een Amerikaanse politieauto van Autec. Het gezin ging eerst langs de scholen van Chris (12) waar deze werden bedankt voor hun inzet voor Chris en zijn familie. Daarna werd koers gezet naar de Leads vestigingen in Veendam waar naar hartelust kleding kon worden uitgezocht voor een fotoshoot die bij Fotostudio Hans Banus in Stadskanaal plaats vond. Daar was visagiste Nathalie Heutinck van Puckstudio en Kapster Jolanda van Basix Haarmode uit Stadskanaal ook bij aanwezig om het gezin een nieuwe look te geven. Na deze fotoshoot was het gezin te gast bij het pas geopende restaurant De Rode Loper waar zij samen met hun familie en vrienden konden genieten van een heerlijk buffet.

De grootse verrassing van deze dag was wellicht voor Chris als grote fan de uitnodiging van Jochem Myjer om samen met zijn ouders en zus zijn voorstelling bij te wonen in Groningen inclusief een meet en Greet. Zo kwam er een einde aan deze Opkikkerdag die georganiseerd was door de vrijwilligers Jan Schuil en Pia Heutinck van Stichting Opkikker.
Verdere informatie over deze stichting kunt u vinden op www.opkikker.nl

Foto's gemaakt door: Stichting Opkikker


(Archief Foto van Regio-Events)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten