vrijdag 21 september 2018

Lichtjesroute en dressuur Vita Nostra

Stadskanaal - 20-09-18
Donderdag 20 september in het centrum van Stadskanaal (bij het gemeentehuis)
Diverse demonstraties vanaf 16.00 !

Het programma was:
Aansluitend Lichtjes Parade met ongeveer 30 paarden en pony’s zowel onder het zadel als aangespannen Start Lichtjes Parade: 19.00 uur
Startend bij manege en pensionstal Vita Nostra – Manegelaan 1 Stadskanaal

Donderdagavond 20 september Avondrit in Stadskanaal!
Het wordt bijna al een traditie..? – Nee, het ís al een traditie! Deze Avondrit voor menners en ruiters met traditionele Aanspanningen c.q. kleding, en Marathonaanspanning met verlichting!
De avondrit wordt in samenwerking gedaan met Manege en  Pensionstal “Vita Nostra”, de vereniging Rijden en Glijden (traditioneel), DAH Noord en RV PC MV “de kanaalstreek”. Ook krijgen we dit jaar medewerking van de menners van Omlandia en de winkeliersvereninging van Stadskanaal!
Voorafgaand aan de rit zullen enkele leden van bovenstaande verenigingen een presentatie geven voor het gemeentehuis van stadskanaal.
Vertrek van de rit zelf, zal om 19.00 uur zijn vanaf Manege en Pensionstal “Vita Nostra”, Manegelaan 1 in Stadskanaal. De rit zal ongeveer tot 22.00 uur duren. Het is de bedoeling dat we tegen ongeveer 19.30 uur bij het gemeentehuis zijn, hier wordt ons een hapje en een drankje aangeboden,

De route wordt vervolgd door het centrum van stadskanaal, om vervolgens zo weer terug te rijden naar de manege. Verlichting op de wagen en ruiter (aan laars of mouw  paard o.i.d.) is verplicht.
VIDEO
Beelden door; - Ronny -
Video









Geen opmerkingen:

Een reactie posten