woensdag 14 juli 2010

Jan Keizer en Anny Schilder op Vlindermarkt

Emmen centrum 14 Juli 2010 -
Op de Vlindermarkt in het centrum van Emmen was er op dinsdag 13 juli veel ruimte ingedeeld voor een grote vlooien- en warenmarkt. Dit was de 2e uit een reeks van 8 markten op de dinsdagen in juli en augustus. De laatste markt is op 24 augustus. De gehele stadsvloer van Emmen zal op die datums bekleed worden met antieke- en gebruikte spullen op de vlooienmarkt en nieuwe waren op de Braderie. Tevens is er wekelijks een afwisselend randprogramma met live muziek, straattheater acts en kinderattracties.

Op dinsdag 13 juli waren Jan Keizer en Anny Schilder aanwezig om hun nieuwe single te promoten. 25 jaar na het grote succes dat ze samen vierden bij BZN, brengen Jan Keizer en Anny Schilder samen een single uit: ‘Take Me To Ibiza’.

Jan Keizer & Anny Schilder traden ter promotie van hun nieuwste single ‘Take me To Ibiza’ op bij Music Store Emmen. Om 15:00 uur verzorgden zij een kort optreden. Jan Keizer en Annie Schilder vertrokken tegen 15:00 uur per Golfcaddy vanaf de Music Store naar De Muziekkoepel. Na het optreden werd er in een standje een signeer- en fotosessie gegeven. Het cd singeltje ging voor een spotprijsje van € 2,- gretig van de hand met uiteraard de handtekeningen van Jan en Anny.

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events

VIDEO
Video kan slecht laden ivm drukte op Zideo.
Probeer later nog eens.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten